Tuincomplex Pluvierstraat

Dit tuincomplex ligt aan de Pluvierstraat. Hier bevinden zich zo’n 35 tuinen met afmetingen variĆ«rend tussen 75 m2 en 200 m2. De tuinen hebben een bodem van zandgrond. Op de tuinen van dit tuincomplex is geen bebouwing mogelijk, omdat dit tuincomplex zich midden in een woonwijk bevindt. Men wil de horizon niet vervuilen met obstakels. De leden kunnen gebruik maken van de aanwezige schuilruimte. Door middel van een bronpomp is er watervoorziening aanwezig. Op veel plaatsen is een waterkraan aanwezig, zodat u dichtbij uw tuin uw tuinslang kunt aansluiten. Dit tuincomplex wordt afgesloten als er geen tuinders aanwezig zijn. Kortom, een aantrekkelijke plek om prettig te tuinieren.

U vindt het tuincomplex aan de Pluvierstraat hier:

Dankwoord van oud-tuinders (24 oktober 2022)

Hallo allemaal,
Na ruim 25 jaar een volkstuin te hebben gehad, is het nu tijd om te stoppen. We hebben het altijd met heel veel plezier gedaan en genoten van de gezelligheid van de mensen om ons heen, die daar ook een tuintje hebben. En natuurlijk van de opbrengst (heerlijk smullen). In het begin kwamen we hier met onze dochters, later met onze kleindochters, die er ook van genoten als ze mee mochten en ze hadden een grote favoriet (Polleke). Van hem kregen ze zomaar zijn allergrootste aardbei en mochten van zijn framboosjes plukken. Maar…..aan alles komt een eind. Leeftijd gaat meespelen en het gaat dan niet meer zo soepel. Onze prioriteiten liggen nu bij onze kleinkinderen en lekker genieten van en met elkaar.
We willen iedereen die we daar hebben leren kennen hartelijk bedanken voor al die jaren vriendschap en gezelligheid en we lopen zeker nog een keer bij jullie langs in de Pluvierstraat!
Groetjes, Piet en Ria van Bronkhorst

Het beheerteam

WieTaken
VacatureVolgt…

Foto’s